Brand "en passant"

The recently opened brand space of the R+V insurance group represents an impressive, innovative interpretation of the concept “brand space”. Instead of in a separate, museum-like space staff and visitors experience the company’s identity "en passant" on the vital axis of the corridor, that connects the cafeteria with the offices. The installation has a length of 35 meters and covers the wall in the manner of an imposing, three-dimensional mural. The square, generated from the individual segments of the "Plus" of the word mark of R + V, is the basic element of the installation. It is presented and developed in a playful way - as pixels, as cube, as a mere outline - and loaded with graphics, movies, texts and exhibits. With the aid of modern media brand values and content are furthermore transformed into an interactive experience.